Yhdessä olemme enemmän

Millog Marine & Power on meri- ja moottoritekniikan luotettava asiantuntija, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativasta kunnossapidosta maalla ja merellä.

Millog Marine & Power syntyi vuonna 2022 kolmen kokeneen yrityksen – Western Shipyardin, Hämeen Dieselin ja Laivakoneen – halusta palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin.

Kolmen toisiaan täydentävän meritekniikan, teollisuuden ja moottorien asiantuntijayrityksen liitto mahdollistaa kokonaisvaltaisen yhden luukun palvelun, jonka avulla saat tarvitsemaasi huoltoa ja kunnossapitoa joustavasti ja kustannustehokkaasti. Yhdistyneillä yrityksillä on pitkä historia: Hämeen Diesel on perustettu vuonna 1966, Laivakone vuonna 1969 ja Western Shipyard vuonna 1994.

Miksi Millog Marine & Power?

Millog Marine & Powerin erikoisosaamista ovat meritekniikan, moottorien ja varavoimakoneiden kunnossapito. Vahvuuksiamme ovat joustavuus, luotettavuus ja nopea reagointi asiakkaidemme vaativiinkin tarpeisiin. Suomalaisen meriklusterin ohella palvelemme erityisesti energia- ja teollisuuden alojen yrityksiä sekä kunnossapidämme raskaita työkoneita toimialasta riippumatta.

Vakavaraisena suomalaisena yhtiönä perustamme toimintamme pysyviin ja kehittyviin kumppanuuksiin. Ratkaisemme ongelmat sovitussa aikataulussa ja budjetissa, ja valtakunnallinen palveluverkostomme tekee palvelusta nopeaa ja luotettavaa sijainnista riippumatta.

Luotettavaa palvelua sijainnista riippumatta

Millog Marine & Powerin toiminnan keskiössä on toimitusvarmuus, laatuvaatimusten täyttyminen sekä avoimuus. Perustamme toimintamme ISO-sertifioituihin laatujärjestelmiin ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastataksemme toimialojemme kehittyviin tarpeisiin. 

Kiinnitämme niin telakalla, korjaamoillamme kuin kenttähuolloissakin erityistä huomiota työturvallisuuteen. Pystymme myös tarjoamaan turvallisuusselvitetyt työntekijät korkeaa turvallisuutta edellyttäviin kohteisiin

Ennakoivalla työturvallisuuden suunnittelulla ja toteuttamisella huolehdimme henkilöstömme työkyvyn ylläpidosta ja työympäristön aiheuttamien haittojen ja vaarojen ehkäisystä. Huolehdimme myös siitä, että toiminnastamme aiheutuva ympäristön kuormitusvaikutus on mahdollisimman vähäinen.

Standardoitua laatua

Työmme ja palvelumme noudattavat seuraavia kriteerejä ja standardeja: CPR EN 1090-1, AQAP-2110, ISO 9001 ja ISO 14001. Organisaatiomme on LRQA:n sertifioima.

CPR EN 1090-1:2009/A1:2011
AQAP-2110 Edition D Ver 1
ISO 9001 ja ISO 14001

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä viereinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jukka Luomala

Hallinto & lupa-asiat

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä